Honeywell 8650


Honeywell 8650

Ürün Kodu:

8650 Bluetooth®’lu yüzük okuyucu, tüm düzenli olarak okuma işlemleri yapan mobil operatörler için kullanımı çok kolay ve verimli bir cihazdır. Küçük ve hafif cihaz parmağa yerleştirilir Bluetooth modülü rahat ve kolay bir şekilde bileğe bağlanır. Eşsiz kolay kullanımı ile Bluetooth özelliği olan tüm el tipi, giyilebilir ya da araç bilgisayarlarıyla bağlantısı kurulabilir. Merkezinden 10 metre uzaktayken bile veri aktarımını sağlayabilir. Bu sayede operatörlere kısıtlı bir hareket alanı sunulmamış olur. Ayrıca 2 el de serbest konumda olduğunda çok rahat bir kullanımı vardır.
Eller Serbest
Herhangi fiziksel müdahalelerden etkilenmeden operatörlerin işlem sürecini hızlandıracak oldukça pratik bir cihazdır. Ele ve bileğe bağlı olduğundan düşürme kazaları olmaz.
Esnek Tasarım
Kayışları sayesinde operatörlerin isteğine göre sağ ya da sol kollarının iç yada dış tarafına yerleştirerek kendilerine en uygun rahat kullanım şeklini belirleyebilirler.
Bluetooth® Kablosuz Bağlantı
Class 2 Bluetooth® Version 2.0 sayesinde okuyucu merkezinden 10 metre uzaklıkta bile bağlı olduğu bilgisayara veri akışını kolaylıkla sağlayabilir.
Tarama Seçenekleri
Standart okuyucusu 1143 mm’ye kadar tüm 1D barkodları okuyabilir. Görüntüleyicisi 1D ve 2S barkodları 516 mm’ye kadar okuyabilir.
Sağlam Yüzük
Magnezyum yapısı sayesinde darbelere karşı yüzüğü muhafaza eder, sağlam ve dayanıklıdır. Kolay hasar görmediğinden rahat çalışma olanağı sağlar verimliliği arttırır.

Bluetooth modülü 62 x 50 x 20 mm

Yüzük lazerli Okuyucu 48 x 28 x 28 mm

Yüzük görüntüleyici 48 x 28 x 28 mm

Ağırlık 136 gr

Çalışma Sıcaklığı -20 oC – 50 oC

Saklama Sıcaklığı -30 oC – 50 oC

Nem Oranı 0% ile 95% yoğuşmayan

Pil Ömrü 17 – 8 saat (uygulamanın çeşidine göre)

Okuma Kapasitesi Standart 1D ve 2D barkodlar