Extreme Wing AP 7622


Extreme Wing AP 7622

Ürün Kodu: AP 7622

WLAN´ınız işinizi aktif tutmalı, çalışanlarınız için maksimum verimlilik sağlamalıdır. Alanınızda istenilen yüksek performanslı wireless servisini sağlamak için Extreme Wing AP 7622 ile tanışın. 

Kitle pazarı için fiyatlandırılan kurumsal sınıf ExtremeWireless WING AP 7622, sizin gibi bütçe bilincine sahip işletme sahipleri için idealdir. Extreme Wing 5 işletim sistemi, çalışanlarınızı hayal kırıklığına uğratabilecek ve işinizi engelleyebilecek her türlü parazit ve tıkanıklığa karşı korumalıdır ve bunu yaparken bütçenizi düşünür. Yönetimi ve kurulumu kolay olan WING AP 7622, Extreme NSight™ bulut depolama alanı ile size zahmetsiz bir deneyim sunar. 

Küçük Alanlar İçin Tasarlandı!

Küçük perakende mağazaları, restoran veya kafe sahibi iseniz AP 7622 sizler için tasarlandı. Şu ana kadar çok az seçeneğiniz vardı. Ya holdinler için tasarlanmış kompleks ve pahalı bir ürün alacaktınız ya da tüketici seviyesinde ve v-başarısız olma eğilimli bir ürün alacaktınız.

Extreme Network işinize ve bütçenize yüklenmeden güvenilir ve güçlü kaliteyi sunar.

Shopper Engagement

AP 7622´nin entegre bluetooth teknolojisi kullanıcıların mobil cihazlarındaki uygulamayla iletişim kurmak için Apple iBeacon´ı destekler. Google Eddystone´u kullanarak, önceden yüklenmiş bir sadakat uygulaması olmasa bile reklamlarınızı doğrudan alışveriş yapanların mobil cihazlarına gönderebilirsiniz.

Yüksek güçlü ürünlerimiz ile daha az erişim noktasına ihtiyacınız olacak. Sonuç?

Kablosuz LAN´ınız için yeni bir kapasite ve performans seviyesi - daha düşük maliyetle!

802.11 a/b/c/n/ac standartları

Dahili anten

Kapalı alan kullanımı için uygun

WİFİ radyo sayısı 2

Konumsal akış sayısı 3

2.4GHz Radyo dalgası için en yüksek veri hızı 400 Mbps

5GHz Radyo dalgası için en yüksek veri hızı 867 Mbps

Her bir AP için en yüksek veri hızı 1267 Gbps

Mesh bağlantı desteği var

Captive Portal, AVC, L2/L3 Stateful firewall, SmartRF, DHCP, RADIUS

Tak çalıştır işlemi / Sıfır dokunma

Bluetooth