Honeywell 1200G


Honeywell 1200G

Ürün Kodu:

Dünyanın en iyi lazerli okuyucu platformuna sahip Honeywell’in ürünü olan Voyager 1200G en etkin tarama performansını yıpranmış ve düşük kalitedeki barkodlar dahil tüm linear barkodlarda gösterir. Geliştirilmiş hareket algısı, Otomatik olarak stand moduna geçebilmesi ve veri alışını maksimuma çıkarmak için sınıf öncüsü prezentasyon modunda tarama özelliklerine sahiptir. Üstün tarama performansı ve uygun tasarımı ile çok yönlü doğrusal tarama çözümleri sunar.
Sıra dışı okuma performansıyla yıpranmış ve düşük kalitedeki barkodları rahatlıkla okuyabilir. Sorunsuz linear okuma özelliği ile manuel olarak veri girişini minimuma indirir.
Sınıfında öncü bir prezentasyon moduna sahiptir. Otomatik stand algısı ve gelişmiş hareket tespiti özellikleri ile veri alımını en etkin seviyeye çıkarır.
Her hangi bir ayrı alete gerek duyulmadan stand kurulumu yapılabilir ve kullanıma hazır hale getirilebilir.
Ergonomik tasarımının getirisi olan hafif ağırlığı, tek elle rahat kullanım imkanı ve ele iyi oturması sayesinde ile operatörlerin rahat çalışabilmesi ve verimli olmaları sağlanır.
CodeGate® teknolojisi ile kullanıcaların menü tarama uygulamalarındayken birden fazla barkodla karşı karşıya kaldıklarında hatasız doğru barkodu okumaları garanti altına alınır.
Çoklu arayüze sahip tasarımı her hangi bir masrafa girmeden tek bir okuyucuya USB, klavye ve RS323 arayüzleriyle kolayca giriş imkanı sağlar.

Ebatlar 180 mm x 97 mm x 66 mm

Ağırlık 125 gr

Çalışma Sıcaklığı 0 oC – 50 oC

Saklama Sıcaklığı -20 oC – 60 oC

Nem Oranı 0% ile 95% yoğuşmayan

IP41

Işık Kaynağı 70.000 lux

Giriş Voltajı 5V +/- 5%

İşlem Sırasında 700mW; 140 mA(tipik) @ 5V

Okuma Hızı Saniyede 100 okuma

Okuma Kapasitesi Standart 1D ve GS1 DastaBar sembolleri

Bilgisayar Klavyesi Girişi, RS232, USB