Newland Symphone N7000


Newland Symphone N7000

Ürün Kodu: Symphone N7000

Android Mobil Bilgisayar

Symphony N7000, hızlı tarama ile kullanımı kolay, çok fonksiyonlu akıllı telefonun birleşimidir. Modern tasarımı ve Android işletim sistemi, bir akıllı telefon görünümü ve hissi verirken, herhangi bir çalışanın ayrıntılı bir eğitim almadan cihazı bkullanmasını sağlar.
Symphony N7000, Newland’ın en küçük 2D tarama motoruyla donatılmış mükemmel bir kurumsal cihazdır ve bu da çalışanlarınızın verimliliğini artırır. Hem 1D hem de 2D barkodları dikkat çekici bir hızda tarar ve parlak bir lazer aimer ile ek doğruluk ve kontrol sağlar. Şık ve modern bir görünüme değer veren ortamlar için, cihaz kapaksız olarak kullanılabilir. Daha fazla korumaya ihtiyaç duyanlar, cihazla birlikte standart olarak verilen koruyucu kapağı kullanabilir. Cihaz koruyucu kapak ile 1,5 metreye kadar beton zemine düşmelere dayanıklı hale gelir.
 
Çağdaş tasarım

Symphone N7000 bir Android akıllı telefonun görünümü ve hissi ile güçlü bir tarama çözümünü bir arada sunuyor. Newland’ın en küçük 2D tarama motoruyla donatılmış olan cihaz, kurumsal seviye performansını bir tüketici cihazının yakınlığıyla birleştiriyor.

Çok Yönlü İşletim Sistemi

Android 5.1 ile çalışan Symphone N7000, şirketinize ve uygulamanıza uygun şekilde özelleştirilebilir. İşletim sistemi, mevcut ve gelecekteki IT yapılarıyla entegre edilmesini kolaylaştırır.

Güçlü performans

Symphone N7000, sağlam bir uygulama performansı sağlayan bir Dört Çekirdekli 1.3GHz CPU´ya sahiptir. 5 inçlik ekranı çok noktalı dokunmatik ekrana sahiptir ve eldivenli bir parmakla, kalemle veya ıslakken çalışır.

 

Android 5.1 (Lollipop) işletim sistemi

Dört Çekirdek 1,3 Ghz Mikro İşlemci

2 GB Mobile DDR RAM, 32 GB eMMC ROM

5 İnç renkli dokunmatik ekran

WLAN,Bluetooth, GPRS/GSM, GPS ve RFID/NFC Seçenekleri

2D Barkod Okuyucu

IP65 standardında

Kılıf ile 240g ağırlık

 


Benzer Ürünler